Αρχική

Καλώς Ορίσατε!!!

Η Κεντρική Δράση του προγράμματος «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΙΙΙ - Ενίσχυση Ερευνητικών Ομάδων στο ΤΕΙ Λάρισας» διοργανώνει επιστημονική ημερίδα στη Λάρισα, στο συνεδριακό Κέντρο κτιρίου Πληροφορικής/Διοίκησης Επιχειρήσεων (κτίριο 13), την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015 (ώρα προσέλευσης 8:30).

Θέμα της ημερίδας είναι οι ερευνητικές δραστηριότητες και τα επιστημονικά αποτελέσματα των ερευνητικών υποέργων της πράξης «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΙΙΙ - Ενίσχυση Ερευνητικών Ομάδων στο ΤΕΙ Λάρισας». Η ημερίδα απευθύνεται στην Ακαδημαϊκή Κοινότητα, σε υποψήφιους διδάκτορες, σε μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές αλλά και σε εργαζόμενους στον τομέα έρευνας και ανάπτυξης. Οι συμμετέχοντες στην ημερίδα δεν επιβαρύνονται με κόστος συμμετοχής.

H ημερίδα συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) – Ερευνητικό Χρηματοδοτούμενο Έργο: ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΙΙΙ. Επένδυση στην κοινωνία της γνώσης μέσω του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου. (http://www.edulll.gr/ ) Φορέας υλοποίησης του προγράμματος είναι το ΤΕΙ Θεσσαλίας.


Ο «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΙΙΙ» στο ΤΕΙ Θεσσαλίας αποτελεί ένα πολυθεματικό ερευνητικό πρόγραμμα που εντάσσει 18 ερευνητικά υποέργα. Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της ημερίδας το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ
ή να το δείτε αναλυτικά στον σύνδεσμο Πρόγραμμα-Ερευνητικές εργασίες

Χορηγοί Επικοινωνίας Ημερίδας

Πληροφορίες - Τοποθεσία

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Τρικάλων και Περιφερειακή οδός Λάρισας
T.K. 411 10, Λάρισα
Τηλ. Κέντρο: 2410-684200, Fax: 2410-610803
Email: pr@teilar.gr

Φωτογραφίες

Δείτε περισσότερες